Skip to main content
+ 41 21 791 70 70

ONDA Coolwaves

AntiCellulite — Liftant

Процедурата ONDA Coolwaves е неинвазивна естетична процедура, която ефективно ремоделира фигурата, като премахва локализираните мастни натрупвания, намалява целулита и същевременно стяга кожата. Помага в борбата с ефектите на преждевременното стареене на кожата, по-специално като насърчава производството на колаген.
ONDA, единствената система, използваща Coolwaves: интелигентни микровълни с ефект 3 в 1.


Как действа лечението?

Лечението ONDA Coolwaves работи по следния начин: микровълните са част от голямото семейство електромагнитни вълни, с честотен диапазон 1 — 300 GHz. Днес те се използват в много области на ежедневието, включително в медицината, за диагностика и лечение.

За кого е подходящо лечението?

ONDA има регенериращ и тонизиращ ефект, но е неинвазивен, дълготраен и без странични ефекти. «Coolwaves» се концентрира главно върху мастните натрупвания, като ускорява техния метаболизъм. Поради това е показан за всички, които страдат от увиснала кожа, целулит и грозни локализирани мастни натрупвания, като алтернатива или в комбинация с традиционни техники като криолиполиза или липосукция. Помага за облекчаване на последиците от задържането на вода или лекото наднормено тегло, като намалява мастната тъкан и се бори срещу отпускането на кожата. Той премахва подкожния целулит и дори има антицелулитно действие, което гарантира ремоделиране на фигурата.

Коя част на тялото може да бъде третирана?

Благодарение на революционната микровълнова технология системата от последно поколение за естетична и дерматологична медицина намалява локалните мазнини, като същевременно тонизира и стяга тъканите на цялото тяло, като се започне от корема, бедрата, ръцете, ханша, седалището, фланговете и коленете. Този процес елиминира устойчивите мазнини, които са резистентни както на диета, така и на спорт.  Накратко, процедурата Onda Coolwaves е подходяща както за мъже, така и за жени, и може да се прилага върху всяка част от тялото, с изключение на лицето.

Нашата естетична клиника в Лозана, кантон Во, предлага тази процедура на всички, които желаят да третират различни зони на тялото срещу целулит, вдлъбнатини и да намалят вида на портокаловата кожа. ONDA Coolwaves действа в дълбочина върху мастните клетки и адипоцитите. Той позволява премоделиране на тялото без хирургическа намеса.

Какви резултати може да се очакват след една сесия?

Резултатът е видим още след 2-3 дни, но истинското подобрение е ясно забележимо след третата седмица след процедурата, когато колагенът на кожата започва да се генерира и ремоделира или лизатът на адипоцитните клетки се елиминира. Резултатите стават все по-очевидни с времето.

Какво се случва по време на сесията?

След консултация с Вашия лекар и след определяне на мастните зони, които ще се третират, върху чиста кожа се нанася лек слой течен вазелин, за да се осигури добър контакт на наконечника ONDA с кожата. В зависимост от третираната зона, за една сесия са необходими 20-30 минути. Лазерният техник ще прекара наконечника по третираната зона с масаж с фини вълни, което ще ви позволи да се отпуснете по време на процедурата. ONDA Coolwaves може да се използва за премахване на мастна тъкан от области като любовни дръжки, седалищни торбички и други области на тялото, които могат да бъдат изпъкнали.

Боли ли?

Вградената система за охлаждане предпазва кожата и гарантира безболезнено лечение. В средата на процедурата ще усетите приятна топлина, което е знак за нейната ефективност. ONDA Coolwaves е безболезнена техника за оформяне на тялото, която помага за третиране на целулита, борба с натрупването на мазнини и стягане на кожата. Извършвана без анестезия, тази естетична медицинска процедура, съчетана със здравословен начин на живот, оформя фигурата, без да оставя белези.

Какви са последствията от лечението?

Това е неинвазивно и безболезнено лечение. Тъй като лечението с Onda Coolwaves не е хирургична процедура, то няма отрицателни последици за социалния ви живот и няма странични ефекти. Единствените странични ефекти са зачервяване или лек оток, които могат да се появят и след това да отшумят в рамките на няколко минути след процедурата. След сеанса ONDA Coolwaves е силно препоръчително да се хидратирате добре, за да подобрите ефекта от процедурата. Процедурата ONDA Coolwaves няма противопоказания за спортни дейности и не изисква социално изключване, така че след сеанса можете да се върнете към нормалния си живот.

Има ли някакви противопоказания?

Ако сте бременна или страдате от автоимунно заболяване, чувствително към топлина, това лечение е забранено. Лечението с ONDA Coolwaves не се препоръчва, ако имате кожно заболяване, анамнеза за тромбоза или флебит, диабет или инфекциозно заболяване. Не можем да лекуваме зона в близост до пейсмейкър или метална протеза.

Във всеки случай, преди да започнете лечение с ONDA Coolwaves, вашият дерматолог ще прегледа медицинската ви история, за да открие евентуални противопоказания.


Intervention

 • Индикация

  Локализирани мастни натрупвания
  Целулит
  Отпусната кожа

 • Технически

 • Резултат

  Изгладена и тонизирана кожа
  Преработена фигура

 • Продължителност

  20-30 минути в зависимост от района

 • Награди


Лекари

Dr. Nordback

Dr. Miles

Votre vote pour ce post